Польський злотий PLN Долар США USD ᐈ Перевести польський злотий в долар

За рік вартість 1 польських злотих в доларах збільшилася приблизно на – USD. За рік вартість 100 польських злотих в доларах збільшилася приблизно на – USD. Ефективна процентна ставка Національний банк України на 16 серпня встановив офіційний курс долара на рівні 41,13 грн. Національний банк України встановив офіційний курс валют на середу, 14 серпня. Так, порівняно з попереднім днем, вартість долара США зросла на 6 копійок та становить 41,34 гривні. Повідомлення про помилку успішно надіслано.

Курс долара в банках на 16 серпня 2024 року

польський злотий до долара

Посилання та гіперпосилання повинні міститися виключно в першому чи в другому абзаці тексту. Станом на 9 серпня, один долар становить 3,95 злотого. Інформація на даній сторінці не є рекламою банківських послуг. Верифіковану банком інформацію про продукти та послуги позика до зарплати на карту можна подивитись на офіційному сайті відповідного банку.

Курс валют Новий Сонч

Курс долара на міжбанку за березень зріс приблизно на 80 коп. Офіційний курс НБУ піднявся на 2,7% із 38,2 грн/долар на 29 лютого до 39,22 грн/долар на 29 березня. Упродовж місяця https://alevel.vn/pozika-com-ua-umovi-i-rejting-kompanii/ курс неодноразово оновлював рекорди.

Курс євро на 16 серпня 2024 року

  • Національний банк України встановив офіційний курс валют на понеділок, 22 липня.
  • За євро в обмінниках пропонують 45,45 грн.
  • Вартість одного долара коливається в Польщі в діапазоні від майже 3,90 злотого до 3,95 злотого.
  • Національний банк України встановив офіційний курс валют на середу, 14 серпня.
  • Польський злотий і Долар США конвертор пропонує поточні курси валют станом на 26 травень 2024.

Національний банк України має забезпечити курсову https://www.emcompany.pk/mikrokredit/loany-kredit-onlajn-2023-pljusi-ta-minusi/ стійкість та привабливість гривні, сказав голова НБУ Андрій Пишний. Дізнайтеся кращий курс польського злотого в банках України. Порівняльна таблиця курсів валют, щоб ви могли вибрати найбільш вигідний курс польського злотого в банках України на порталі Minfin.com.ua. Актуальний курс польського злотого і ставки за депозитами допоможуть вам ефективно керувати своїми коштами. Як повідомлялося, експерти прогнозують, що наприкінці року вартість американської валюти зросте до 41,67 грн за долар.

  • Історичний максимум було зафіксовано 27 березня – 39,34 грн/долар.
  • За рік вартість 100 доларів в злотих збільшилася приблизно на – PLN.
  • Національний банк України на 16 серпня встановив офіційний курс долара на рівні 41,13 грн.
  • Редакція Gazeta.ua може не розділяти позицію авторів розділу “Погляди” та не несе відповідальність за матеріали авторів та читачів розділу “Блоги”.
  • Курс польського злотого залишиться стабільним.

Курс злотого в банках

  • Курс долара – це завжди актуальна інформація, яка цікавить багатьох, особливо тих, хто має справу з міжнародними фінансами, подорожами або бізнесом.
  • Якщо ви шукаєте найкращі умови обміну доларів в Польщі, ми допоможемо вам розібратися в ситуації.

Курс польського злотого залишиться стабільним. За місяць вартість топ мікрозаймів 1 польських злотих в доларах збільшилася приблизно на 0 доларів. За місяць вартість 100 польських злотих в доларах збільшилася приблизно на 0 доларів.

польський злотий до долара

Конвертер злотого в долар

Відтак доларів обійдеться від злотих до злотих. На даний час в обігу знаходяться банкноти номіналом 10, 20, 50, 100, 200 і 500 злотих, а також монети – 1, 2, 5, 10, 20, 50 грошів і 1, 2, 5 злотих. Також законними платіжними коштами є пам’ятні монети (з благородних металів) номіналом від 10 злотих до 1 тисячі злотих. Польський злотий і Долар США конвертор пропонує поточні курси валют станом на 26 травень 2024.

Майже як в Україні: скільки треба віддати за 1000 доларів у Польщі

Курс долара – це завжди актуальна інформація, яка цікавить багатьох, особливо тих, хто має справу з міжнародними фінансами, подорожами або бізнесом. Якщо ви шукаєте найкращі умови обміну доларів в Польщі, ми допоможемо вам розібратися в ситуації. Матеріали з позначкою Спецпроєкт, PROMO, Позиція, Подія, Партнерство друкуються на правах реклами. Редакція Gazeta.ua може не розділяти позицію авторів розділу “Погляди” та не несе відповідальність за матеріали авторів та читачів розділу “Блоги”. Всі права на матеріали, які містить цей сайт, охороняються у відповідності із законодавством України, в тому числі, про авторське право і суміжні права. Використання матерiалiв Gazeta.ua для друкованих видань дозволяється лише з письмової згоди редакції сайту. Для iнтернет-видань обов’язковим є гiперпосилання на Gazeta.ua, відкрите для пошукових систем.

Долар, євро, злотий – Нацбанк оновив курс валют

Спочатку злотий ділився на 30 грошів і дорівнював половині копи, з 1924 року він складається зі 100 грошей. За євро в обмінниках пропонують 45,24 грн. За євро в обмінниках пропонують 45,45 грн. Варто зауважити, що при оплаті товарів гривневою карткою за кордоном, відбуватиметься конвертація валют. Minfin працює на вашу зручність, допомагаючи вам ефективно управляти своїми фінансами та зекономити гроші при обміні доларів на злоті. На графіках Ви можете бачити динаміку зміни валютних курсів за останні 30 днів. Роздрукуйте графіки та візьміть їх з собою в сумочку чи гаманець доки ви подорожуєте.

  • Офіційний курс польського злотого становить 10,58 грн.
  • Верифіковану банком інформацію про продукти та послуги можна подивитись на офіційному сайті відповідного банку.
  • Упродовж місяця курс неодноразово оновлював рекорди.
  • За місяць вартість 1 польських злотих в доларах збільшилася приблизно на 0 доларів.
  • Євро втратив 8 коп., а польський злотий – 3 коп.
  • Національний банк України встановив офіційний курс валют на п’ятницю, 16 серпня.
  • Ми надаємо постійно оновлювану інформацію про курси долара в реальному часі, щоб ви завжди могли бути в курсі останніх змін на валютному ринку.

Історичний максимум було зафіксовано 27 березня – 39,34 грн/долар. Ми надаємо постійно оновлювану інформацію про курси долара в реальному часі, щоб ви завжди могли бути в курсі останніх змін на валютному ринку. Національний банк України встановив офіційний курс валют на четвер, 25 квітня. Долар далі втрачає у ціні – зменшився ще на 11 коп.

  • Водночас середній картковий курс Visa та Mastercard становить 3,94 злотого за долар.
  • За рік вартість 1 польських злотих в доларах збільшилася приблизно на – USD.
  • Повідомлення про помилку успішно надіслано.
  • Minfin працює на вашу зручність, допомагаючи вам ефективно управляти своїми фінансами та зекономити гроші при обміні доларів на злоті.
  • Порівняльна таблиця курсів валют, щоб ви могли вибрати найбільш вигідний курс польського злотого в банках України на порталі Minfin.com.ua.
  • Упродовж 2024 року курс долара до гривні коливатиметься відповідно до ринкових умов та сезонності.
  • На даний час в обігу знаходяться банкноти номіналом 10, 20, 50, 100, 200 і 500 злотих, а також монети – 1, 2, 5, 10, 20, 50 грошів і 1, 2, 5 злотих.
  • Варто зауважити, що при оплаті товарів гривневою карткою за кордоном, відбуватиметься конвертація валют.
  • Офіційний курс НБУ піднявся на 2,7% із 38,2 грн/долар на 29 лютого до 39,22 грн/долар на 29 березня.

Натисніть на Доларів США або Польський злотий конвертувати між цією валютою і всіма іншими валютами. Щоб ваш кантор з’явився на сайті, будь ласка надішліть у повідомленні його веб-сторінку з курсом валют. В понеділок розрив між курсами долара та євро скоротиться на 15 копійок.

польський злотий до долара

Курс злотого у Польщі на сьогодні

Національний банк України встановив офіційний курс валют на понеділок, 22 липня. Так, порівняно з попереднім банківським днем, п’ятницею, 19 липня, долар подорожчає, проте євро трохи впаде у ціні.

Євро втратив 8 коп., а польський злотий – 3 коп. За місяць вартість 100 доларів в злотих зменшилася приблизно на 393 польських злотих. Введіть суму в поле зліва від Польський злотий. Використовуйте “обмін валют”, щоб зробити Долар США валюти за замовчуванням.

Дякуємо, що підписалися на The Page.Буде гаряче!

польський злотий до долара

Національний банк України встановив офіційний курс валют на п’ятницю, 16 серпня. Minfin PL надає широкий спектр інформації про курс долара в обмінниках і банках по всій Польщі. Ми пропонуємо зручні інструменти для пошуку та порівняння курсів валют, щоб ви могли швидко знайти найвигідніші пропозиції по обміну американського долара. За рік вартість 100 доларів в злотих збільшилася приблизно на – PLN. Упродовж 2024 року курс долара до гривні коливатиметься відповідно до ринкових умов та сезонності.

Прохання додати до опису проблеми скрін сторінки з помилкою. Офіційний курс польського злотого, встановлений Національним банком Польщі станом на 16 серпня 2024 г. За допомогою Minfin PL, ви зможете легко знайти найбільш вигідні курси долара і вибрати найзручніший обмінник для вас. Офіційний курс польського злотого становить 10,58 грн. Водночас середній картковий курс Visa та Mastercard становить 3,94 злотого за долар. Вартість одного долара коливається в Польщі в діапазоні від майже 3,90 злотого до 3,95 злотого.